Jobb agyféltekés rajzolás és festés – másként:

évtizedek tapasztalata és technikája
öt napba sűrítve.

Ha kérdésed van, jelentkeznél, írj bátran!

 

111,46,107,108,97,114,97,64,103,109,97,105,108,46,99,111,109)+'?subject=Jobb%20agyf%C3%A9ltek%C3%A9s%20rajz'">írj bátran!

 

Jobb agyféltekés rajzolás és festés – másként:

évtizedek tapasztalata és technikája
öt napba sűrítve.

Ha kérdésed van, jelentkeznél, írj bátran!

 

111,46,107,108,97,114,97,64,103,109,97,105,108,46,99,111,109)+'?subject=Jobb%20agyf%C3%A9ltek%C3%A9s%20rajz'">írj bátran!

 

Véghseő Klára festőklubja

Ahol festhetsz, rajzolhatsz, különböző technikákat tanulhatsz családias környezetben. Várunk, akár kezdő művészpalánta vagy, esetleg gyakorlott műkedvelő, köztünk a helyed, te régi álmokat dédelgető, újrakezdő, talán vénülő, mégis kortalan, álmodó gyerek.

Legutóbbi bejegyzések

Friss topikok

  • B.Gitta: Szia Klári, drága,... (2011.04.01. 10:20) Elindulunk...

Kapcsolat

Linkblog

Ecset és fakanál - Sörkifli

2011.06.20. 12:19 Véghseő Klára

Néhány hónapnyi kihagyás után most délidőben megint egy újabb, kipróbált receptet kínálok, nem csak haladó szakácsnőknek. Készítsétek örömmel, fogyasszátok egészséggel!

Hozzávalók:

50 dkg vegyes liszt ( finom és grízes)
6-8 dkg margarin
kávéskanál só
2,5 dkg élesztő fél bögre tejben cukorral felfuttatva,
3-4 dl langyos tej, esetleg egy kevés tejföl, ha túl kemény lenne a tészta.
 
A lisztbe beletesszük a megkelt élesztőt, sót, és hozzádagasztjuk apránként a tejet, végül a margarint.
Miután összeállt a tészta, 4 cipóra osztjuk, kerek lappá nyújtjuk és krémes állagú margarinnal a lapot megkenjük, mint a vajas kenyeret. Ínyencek (és éhesebbek)  sajttal is megszórhatják.
 
Ezután a lapot 8 cikkre vágjuk , feltekerjük kiflinek, tepsire tesszük őket és 2 órán át 
kelesztjük. Miután megkeltek a kiflik, tojással megkenjük és forró sütőben ropogósra sütjük őket.
 
Jó étvágyat!
 
 
 
Napsütötte kiflicsendélet
 

Szólj hozzá!

Címkék: ecsetésfakanál;

A bejegyzés trackback címe:

https://festoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr932999232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása